Skip to main content

Hier aanmelden voor Vriendengroep van het Historiehuis van de Maasvallei

1920 elsloo autoreis limburg


DOET U OOK MEE?

De Stichting Historiehuis van de Maasvallei kan niet zonder de steun van vrienden. Steun die bijdraagt aan het behoud en uitbreiding van de museumcollectie en ons Kenniscentrum.

Een collectie die de leefwijze in de Maasvallei laat zien. Bezoekers vinden hier informatie en inspiratie over de geschiedenis, cultuur en het landschap van de Maasvallei, de dorpen en de inwoners. 

Als u onze stichting jaarlijks steunt met minimaal 25 euro krijgt u op vertoon van de Vriendenpas al die tijd gratis toegang voor 2 personen tot het museum.
Verder wordt u uitgenodigd voor de Vriendendag en voor speciale tentoonstellingen.

Indien gewenst kunt u ons ook eenmalig steunen. U kunt uw donatie in dat geval overboeken naar bankrekening NL88RABO 0114111405 ten name van Stichting Historiehuis van de Maasvallei te Elsloo.

Historiehuis van de Maasvallei is een Culturele ANBI stichting, uw gift is onder voorwaarden aftrekbaar op uw Aangifte Inkomstenbelasting. Meer informatie ⇢


Historiehuis van de Maasvallei
Op de Berg 4-6
6181 GT Elsloo
T 046 4376052

Kamer van Koophandel nr 41071070 
Rabobank: iban NL88RABO 0114111405 ten name van Stichting Historiehuis van de Maasvallei te Elsloo.

Vriendelijk verzoek om alle velden in te vullen. Nadat u het aanmeldingsformulier hebt ingevuld en verzonden, ontvangt u een bevestigingsmail met daarin o.a. de betalingsgegevens. 

Met het verzenden van onderstaand formulier geeft u Stichting Historiehuis van de Maasvallei toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in het kader van de aanmelding voor de Vriendengroep.

Graag invullen voor de juiste aanhef

Vul svp uw voornaam in

Vul svp uw achternaam in

Vul svp uw adres in

Vul svp uw postcode in

Vul svp uw woonplaats in

Vul svp uw telefoonnummer(s) in

Het ingevulde email adres is niet juist

Door het aanvinken van het onderstaande selectievakje bevestigt u een jaarlijkse donatie (tot wederopzegging) aan het Historiehuis van de Maasvallei. Vermeld in het vakje daaronder welk bedrag u jaarlijks wilt doneren (minimaal 25 euro) en op welke datum u de eerste donatie gaat overboeken.

Vul svp uw jaarlijkse donatie in ( Euro 25 of meer)

Ongeldige invoer